Ravintoloiden savunhallintajärjestelmät
 Tällä baaritiskillä saa tupakoida.
Filtecin logo
 
 Ravintolan savunhallinta

Savunhallinta: ilmavirtojen ohjailua
Lain mukainen savuttomuus vaatii lähes aina muutoksia ravintolan ilmanvaihtoon. Filtec on suunnitellut ja toteuttanut ravintolailmanvaihdon muutoksia jo ennen lain voimaantuloa. Muutokset on saatu aikaan taloudellisesti ja ne toimivat hyvin.

Insinöörisuunnittelu: perusteina tieteelliset tutkimukset ja käytännön kokemus
Suunnitelmamme sisältävät tarkat tietokoneella tehtävät laskelmat ja määrämuotoisen raportin tavanomaisten muutospiirustusten lisäksi. Ravintolalle kirjallinen dokumentti laskelmineen on selkeä asiakirja myös tupakkalain noudattamisen valvontaa varten. Laskelmamme ja laatimamme ratkaisut perustuvat Työterveyslaitoksen ja VTT:n tutkimuksiin. Asiakkaamme ovat säästäneet jopa satoja tuhansia markkoja tekemällä juuri oikeat ja vain oikeat muutokset.

Säästävät ratkaisut: vanhaa ilmastointia muutetaan ja täydennetään tarpeen mukaan
Filtec on erikoistunut suunnittelemaan ravintolan ilmanvaihdon muutokset niin, että vanhasta ilmastoinnista otetaan ensin täysi hyöty. Uusia laitteita asennetaan täydennykseksi - tarpeen mukaan. Erikoistumisemme varmistaa, ettei ravintola investoi turhaan - säästö voi olla jopa satoja tuhansia markkoja!

Laitteet ja muutosurakat: takaisinmaksuaika voi olla alle puoli vuotta!
Teemme monet muutosurakat niin, ettei ravintolaa tarvitse edes sulkea. Kassavirta ei katkea ilmastointiremontin ajaksi. Jos vanhan ilmanvaihdon teho ei yksin riitä, voidaan suojailmavyöhykkeet toteuttaa valmistamillamme ilmanpuhdistimilla (VTT:n testaamat), jotka poistavat yli 99 % tupakansavusta ja -hajusta. Kustannukset jäävät murto-osaan ilmanvaihdon lisäämisestä perinteisin keinoin. Tupakointikielto baaritiskillä on pudottanut monen ravintolan myyntikatetta jopa satoja tuhansia markkoja vuodessa. Suojailmalaitteillamme baaritiskitupakointikin on mahdollista!
 
Luetaan lakia:

Maailman vaativin tupakkalaki?
Suomen ravintolatupakointia koskeva laki on yksi maailman tiukimmista. Meillä tarvitaan tehokkaammat ratkaisut kuin muissa maissa. Filtecin ratkaisut ovat suomalaisia - puhtaasti!

Puolet ravintolasta savuttomaksi
1.7.2001 alkaen puolet ravintolasta on oltava savutonta (1.3.2000 alkaen 30 %). Toisella puoliskolla voi tupakoida kunhan savu ei leviä. Savullinen puolikin kannattaa ilmastoida kunnolla. Laki ei toistaiseksi koske alle 50-paikkaisia ravintoloita.

Saako baaritiskillä tupakoida?
Kyllä saa, kunhan henkilökunta on suojassa savulta tiskin takana. Tämäkin saadaan aikaan Filtecin ratkaisuilla. Savun pääsy työpisteisiin estetään suojailmavyöhykkeellä, ja tarvittaessa se ohjataan pois ilmasuihkuilla ja ilmaverhoilla.

 
Filtec Finland Oy
Ilmakuja 5 C
FIN-02210 Espoo
p.09-6820950
f.09-670095
Ota yhteyttä, kysy lisää:
myynti@filtec.fi
info@filtec.fi
terveyssuodatin@filtec.fi
  
[Etusivu]  [Ravintolan savunhallinta]  [Suojailma ja puolipuhtaat alueet]  [Ilmanpuhdistimet]  [Suomen Terveyssuodatin - Terve koti]