Oma laitevalmistus
 Työntekijöiden allergiaoireet katosivat päivässä.
Filtecin logo
  
 Ilmanpuhdistimet
 

Valmistamme kierrättäviä ilmanpuhdistimia työpaikka- ja julkisiin tiloihin. Laitteilla täydennetään perusilmanvaihtoa siellä, missä pölyä tai muita epäpuhtauksia on tavallista enemmän, sekä silloin kun ilmanvaihtolaitteiston vaihto tehokkaammaksi on liian kallista tai tilanpuutteen takia mahdotonta.

Filtec-ilmanpuhdistimet poistavat ilmasta lähes kaiken - näkyvän pölyn täydellisesti ja vielä millimetrin tuhannesosan kokoisista hiukkasistakin yli 99%! Hiukkaset poistetaan leikkaussalitason HEPA-suodattimilla ja kaasut kemiallisilla suodattimilla. Laitteet on kehitetty osana TEKESin 'Terve Talo' -teknologiaohjelmaa ja ne ovat VTT:n testaamia.

Filtec-ilmanpuhdistimia käytetään ensiapuna hometiloissa jos kosteusvaurioiden korjaukseen ei heti päästä mutta tiloja ei kuitenkaan voida sulkea. Laitteet poistavat kierrättämästään ilmasta sekä homeitiöt että niistä erittyvät kaasut, joista osa on todettu myrkyllisiksi.

Laitteiden huoltoväli on erityisen pitkä - arkisto- tai toimistoympäristössä keskimäärin 2 vuotta ja tupakointitiloissakin keskimäärin vuoden! Huolto- ja ylläpitokustannukset ovat jopa alemmat kuin yhtä suuresta ilmanvaihdosta koituvat lämmityskustannukset.

Laitteiden asennus on helppoa, töpseli pistorasiaan ja laite käyntiin. Kattolaitteet ripustetaan ketjuin. Myös kiinteä asennus on mahdollinen, samoin puhtaan ilman johtaminen haluttuun paikkaan.

Laitevalikoimamme:

Vapaasti seisovat mallit:

Filtec 2512
Filtec 2512 ja 2512nic

Filtec 2501e (eduskunta)
Filtec 2501 ja 2501e

Filtec 4012 ja 4012nic


Kattoon asennettavat mallit:

Filtec 4002
Filtec 4002 ja 4002nic

Filtec 2502
Filtec 2502 ja 2502nic


Erikoismallit:

Filtec 4002 ek 2
Filtec 4002 erikoisrungolla


Kaikkiin ilmanpuhdistimiin on saatavana puhtaan ilman ulospuhalluslaitteita ja imulaitteita erikoismitoin.
Kaikki laitteet voidaan toimittaa tilauksesta halutun värisenä.

Tupakointitilat:
Valmistamme erillisiä avoimia ja suljettuja tupakointitiloja 2 - 15 henkilön käyttöön. Muutamme vanhan huonetilan nykyaikaiseksi tupakointitilaksi.  


 
Filtec Finland Oy
Ilmakuja 5 C
FIN-02210 Espoo
p.09-6820950
f.09-670095
Ota yhteyttä, kysy lisää:
myynti@filtec.fi
info@filtec.fi
terveyssuodatin@filtec.fi
  
[Etusivu]  [Ravintolan savunhallinta]  [Suojailma ja puolipuhtaat alueet]  [Ilmanpuhdistimet]  [Suomen Terveyssuodatin - Terve koti]